» » » Haluk Levent - Diskografi

 

Haluk Levent - Diskografi

Yazar: Nickelback Tarafından 19-03-2017, 11:30, Görüntülenme: 779

0
Haluk Levent - Diskografi





Haluk Levent - Diskografi

[1994] Haluk Levent - Yollarda (320 Kbps+FuLL Cover)
[1997] Haluk Levent - Arkadas (320 Kbps+FuLL Cover)
[1997] Haluk Levent - Mektup (320 Kbps+FuLL Cover)
[1998] Haluk Levent - Yine Ayrılık (320 Kbps+FuLL Cover)
[2000] Haluk Levent - www_leyla.com (2000)(320 Kbps+Cover)
[2001] Haluk Levent - Kral Çıplak (2001)(320 Kbps+Cover)
[2002] Haluk Levent - Bir Erkegin Gunlugu (320 Kbps+FuLL Cover)
[2004] Haluk Levent - Aç Pencereni (320 Kbps+Cover)
[2006] Haluk Levent - akşam Üstü (320 Kbps+Cover)
[2010] Haluk Levent - Karagöz Ve Hacivat (320 Kbps+FuLL Cover)
[2010] Haluk Levent - Trilogy



Dikkat! Gizli yazıları görüntüleme yetkiniz bulunmuyor.


Haluk Levent - Diskografi

MAIL RU

UPTOBOX

Kategori: Albüm Bölümü / Yerli Albüm

Siteye ziyaretçi olarak girdiniz.
Kayıt Olmanızı Yada Giriş Yapmanızı Öneririz.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.